Ahşap Bahçe Mobilyaları ve Bahçe Mobilyası Bakımı

Ahşap Bahçe Mobilyaları Ve Bahçe Mobilyası Bakımı

Bahçenizin güzel görünmesini sağlayacak dekorasyonda modern, nostaljik, rüstik ve psot modern tasarımlar sunan Divona Home, bakımı kolay mobilya serisiyle de keyfinizi yerine getirecektir. Bahçe mobilya modelleri, kolay kullanımı ve göz alıcı tasarımlarıyla mevsim değişikliklerinde de sizi hayal kırıklığına uğratmayacak rahat bir kullanım sunacaktır.

 

Ahşap Bahçe Mobilyası Bakımı Nasıl Yapılır?

Ahşap modeller, çizilme, kararma ve dökülmeye yatkındır. Bu nedenle nemden ve sulu ortamlardan uzak durulması gerekmektedir. Bahçe mobilyaları için kullanılan özel bakım ürünleri, nemi çekmemesi için faydalı olacak, dökülme oluşmasına da engel olacaktır. Mobilya tasarımında kullanılan özel bakım ürünleri ve mobilyanın üzerine sürülen koruma kalkanlarıyla, bahçenizdeki nem ve rutubeti hissetmeden uzun süre dayanıklı kalması sağlanacaktır.

Bahçe mobilya bakımı için nem ve sudan uzak durmak, güneşin olduğu alanlarda günlük olarak bakımını gerçekleştirmek gerekebilir. Ancak Divona Home kaliteli malzeme kullanımıyla, yağmur ve soğukta yıpranmayan dayanıklı mobilyaları sizlere sunmaktadır. Mobilyalarınıza güvenerek alabileceğiniz dekorasyon ürünleri, yaz ve ilkbahar aylarında konfor sağlayacaktır.

 

Ahşap Bahçe Mobilya Fiyatları Ne Kadar?

Ahşap mobilyalar, kullanılan ağaç türü ve mobilyanın tasarımına göre farklılık göstermektedir. Bahçe mobilyaları için bakım ürünleri ve dekorasyon ürünleri de oldukça ekonomik seçeneklerle sunulur. Evinizin ve bahçenizin modern görünümü için size özel seçenekler sunarak, göz alıcı tasarımlarla evinizi yenilemeniz, bahçenizde huzurlu zaman geçirmenizi sağlayacaktır.

Modern ve nostaljik ahşap bahçe mobilyaları fiyatı en uygun fiyatlar ve en ekonomik ödeme seçenekleriyle bir araya gelerek, göz alıcı tasarımlarla evinizi yeniden dekore etmenizi sağlar. Bakımı kolay, modern ve post modern tasarımlar, bahçe masa takımları, sandalye, koltuk grupları, salıncak ve şemsiye modelleri de olabilmektedir. Bahçenizi yeniden yaşatacak tasarımları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı