Ahşap Bahçe Masası Nasıl Seçilir? 10 Hayat Kurtarıcı Tüyo!

Ahşap bahçe masası geniş çeşitlilikte satışa sunulmaktadır. Divona Home birbirinden şık ahşap bahçe masası modelleriyle zevkinizi yansıtan dekorasyonlar oluşturabilmeniz artık çok kolay!

Açık alanlarda verimli ve keyifli vakit geçirmek için, birbirinden güzel ve farklı tasarımlarda bahçe mobilyası ürünleri kullanılmaktadır. Bu ürünler arasından farklı işlevlere sahip olan ahşap bahçe masası tasarımları, şık ve zarif dekorasyonlar oluşturulmasına imkân sunmaktadır.

Şık ve Estetik Ahşap Bahçe Masası Seçiminde Öne Çıkan Kriterler!

Bahçe gibi alanlarda kullanım sunan modeller balkon, teras ve veranda gibi alanlarda da tercih edilmektedir. Özellikle Divona Home ahşap bahçe masası modelleri ve ölçüleri ile kullanım alanınızı genişletebilmenizi sağlar. Tercih edeceğiniz alanlara uyum sağlayan niteliklerde tasarlanan bu modeller, hemen hemen her zevke hitap etmektedir.

Büyük ve geniş bahçelere sahipseniz, ahşap bahçe masası yanında bahçe oturma grubu, koltuk takımı ve köşe takımı gibi ürünleri de tercih ederek hayalinizdeki dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Özellikle masanıza uyumlu olan ahşap bahçe şemsiyesi ve salıncaklarıyla, güzel havanın tadını çıkaracağınız alanları dekore edebilirsiniz. Peki, ahşap bahçe masası seçerken dikkat etmeniz gereken kriterler nelerdir? İşte, tüm detaylar!

1 - Ahşap Bahçe Masası Modelleri

Sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte keyifli anlar yaşayabileceğiniz alanlar oluşturmak artık sizin elinizde! Geniş model ve tasarım çeşitliliği ile göz dolduran Divona Home ahşap bahçe masası modelleri, aradığınız ürünü bulabilmenizi kolaylaştırmaktadır.

Bilindiği üzere tahta bahçe masası ve diğer materyallerden üretilen bahçe masalarında, sürekli olarak gelişim ve değişim söz konusudur. Özellikle yemyeşil bahçelere uyum sağlayan ve sıcacık biraz atmosfer sunan ahşap bahçe masası tasarımları, dış alanlara en çok yakışan ürünlerdir. Siz de seçeceğiniz modelin dekorasyonunuza uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle muazzam bir görünüm oluşturabilirsiniz.

2 - Bahçe Masası Kullanım Amacı

Bir mobilya, dekorasyon ürünü veya aksesuarları seçerken amaç büyük önem taşımaktadır. Çünkü amaca yönelik alınan ürünler hem daha fonksiyonel hem de işlevsel olmaktadır. Balkon salıncağı veya diğer bahçe ürünlerinin, rahatlık ve keyifli anlar geçirebilme adına konfor sunması önemlidir. Peki, bir ahşap bahçe masası seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

  • Bahçelerinizi daha konforlu ve çekici hale getirmek için, modern bahçe mobilya ve masalarından yana tercihte bulunmalısınız.
  • Yemek masası ve kalabalık toplantılar için ise, daha büyük ve yemek masası olabilecek modeller arasından seçim yapmalısınız.
  • Uzun yıllar kullanabileceğiniz ve olumsuz hava şartlarından etkilenmeyecek bir ürün arayışındaysanız, ahşap materyali doğru seçmeniz gerekmektedir.

3 - Tercih Edilecek Ahşap Bahçe Masası Özellikleri

Bahçelerinizi renklendirecek ve hoş bir görünüm kazandıracak ahşap mobilyalar her geçen gün artış göstermektedir. Ahşap olarak üretilen bahçe salıncağı ve diğer ürünler, olumsuz hava şartlarına karşı üst düzey bir direnç göstermektedir. Bu sayede satın almış olduğunuz ahşap bahçe masası modellerini uzun yıllar kullanabilirsiniz. İşte seçiminizi kolaylaştıracak ahşap masaların özellikleri;

  • Şık ve sade yapılarıyla dikkat çekmektedirler.
  • Ceviz ağacından elde edilen ahşap mobilyalar kendine has görünümleri ile mükemmel alanlar oluşturmaktadır.
  • Kurutulmuş doğal ahşap mobilyalar, çatlama ve şekil bozukluklarının rastlanmasının önüne geçer. Divona Home kurutulmuş ahşap masalarla beğeni toplamaktadır.

4 - Ahşap Bahçe Masa Sandalye Takımı Set İçeriği

Sürekli vakit geçirdiğiniz alanların daha özel ve hoş bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız, ahşap bahçe masa sandalye takımı modellerinden yana tercihte bulunabilirsiniz. Çünkü birbirinden eşsiz tasarımlarıyla öne çıkan masa takımı tasarımları, özellikle kalabalık aileler için muazzam bir tercih olmaktadır.

Tasarımıyla öne çıkan ahşap piknik masası 8 kişilik, 6 kişilik, 4 kişilik ve 2 kişilik olarak farklı tasarımlarda bulunmaktadır. Alanınıza ve tercihlerinize göre seçeceğiniz ahşap bahçe masası setlerinin içerikleri şu şekildedir;

Masa Sandalye Takımı 2 Kişilik

Masa Sandalye Takımı 4 Kişilik

Masa Sandalye Takımı 6 Kişilik

Masa Sandalye Takımı 8 Kişilik

1 masa ve 2 sandalye

1 masa ve 4 sandalye

1 masa ve 6 sandalye

1 masa ve 8 sandalye

5 - Bahçe Masası Biçimi | İskeleti ve Materyal Yapısı

Bahçeler, günün yorgunluğunun atılabildiği ve keyifli sohbetlerin yapılabildiği alanlardır. Özellikle bu alanlarda kendinizi rahat hissedeceğiniz konforlu mobilyaların yanında, dış mekan koşullarına dayanıklı malzemelerden üretilen mobilyalarda tercih etmelisiniz. Böylelikle uzun süreli bir kullanım fırsatı elde edebilirsiniz.

Ahşap bahçe masası modelleri, Divona Home farkıyla kaliteli ve dayanıklı bir şekilde sunulmaktadır. Modellerin üretildiği kaliteli materyaller ve iskelet yapısı, her türlü hava koşuluna karşı direnç göstermektedir. Böylelikle sunduğumuz ahşap masaları, dört mevsim kullanabilme lüksüne sahip olabilirsiniz.

Ayrıca firmamız rattan bahçe mobilyası mobilyalarını da, üst düzey kalitede sunmaktadır. Rattan bahçe mobilyaları ve oturma grupları tasarıma bağlı olarak her dekorasyona uyum sağlar.

6 - Ahşap Bahçe Masası Bakımı ve Temizliği

Evde salıncak modelleri ve bu modellere uyumlu masa seçimi yaparken en önemli kriterlerden bir tanesi de, bakımının ve temizliğinin kolay olduğu modellerin seçimidir. Bu noktada ahşap bahçe masası modelleri, kolay ve pratik temizliği ile en ideal tercihlerden bir tanesidir.

Yumuşak kağıt havlu veya bir toz bezi ile rahatlıkla bakımını ve temizliğini yapabileceğiniz ahşap modeller, konforu ve pratikliği aynı anda size sunacaktır!

7 - Bahçe Masasının Diğer Eşyalarla Uyumu

Bahçe dekorasyonu yaparken belki de en önemli kriterlerden bir tanesi, tercih edilen masa modelinin diğer mobilyalar ile uyum sağlamasıdır. Böylelikle bahçelerde dekorasyon anlamında genel bir bütünlük elde edilebilir.

Bahçelerinizin dekorasyonunu yükseltecek bir ahşap bahçe masası arayışındaysanız, Divona Home olarak sizlere en şık modelleri sunuyoruz! Özellikle modellerin kendine has tasarımı, diğer bahçe mobilyaları ile eşsiz bir uyum yakalamasını sağlayacaktır.

Bu noktada sunduğumuz rüzgara dayanıklı bahçe şemsiyesi ve teras şemsiyesi modellerimizle birlikte özgün tasarıma sahip ahşap masalarımızı tercih ederek, bahçelerinizde muazzam bir görünüm elde edebilirsiniz!

8 - Ahşap Masaların İşlevsel Olup Olmaması

Dekorasyonlarda kullanılmak üzere ahşap bahçe masası tercih ederken mutlaka kullanılacak alanda işlevsellik sunmasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle tercih ettiğiniz masalardan üst düzey bir verim alabilme şansı elde edersiniz.

Bahçelerinize çok yakışan ve işlevsel bir kullanıma sahip ahşap piknik masası katlanır modeller, katlanabilir oluşuyla işlevsellik anlamında sizlere rahat bir kullanım sunacaktır. Ayrıca istenildiği zaman alandan da tasarruf etmeye yarayacaktır.

9 - Ahşap Bahçe Masası Ölçüleri

Bahçelerde ihtiyaçları karşılayan ahşap bir masa seçiminde, öncelikle model ölçülerine dikkat edilmesi gerekir. Bu noktada dar bahçelere sahip olan kişiler, küçük boyutlarda olan masaları; geniş bahçelere veya kalabalık aileye sahip olan kişiler içinse büyük bahçe masaları en ideal tercih olacaktır.

Ahşap bahçe masası ya da ahşap piknik masası ölçüleri, satın alma aşamasından önce mutlaka kontrol edilmelidir. Böylelikle bahçelerinizde konforlu alanlar oluşturabilirsiniz.

10 - Ahşap Bahçe Masası Fiyatları

Günümüzde bahçelerin olmazsa olmaz mobilyalarından bir tanesi olan ahşap bahçe masası fiyatları, pek çok kriterden etkilenmektedir. Özellikle tercih edeceğiniz modellerin kalitesinin fiyatını hak ettiğinden emin olmalısınız. Dekorasyonunuza uygun indirimli ve en ucuz bahçe mobilyaları ürünlerini, kaliteli seçeneklerle Divona Home’da bulabilirsiniz. Üstelik avantajlı kargo fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Genellikle set halinde satışa sunulan ahşap bahçe masa sandalye takımı fiyatları, daha uygun olmaktadır. Dilerseniz set halindeki takımları tercih edebilir ve bahçelerinizde uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Ya da tekli hâlde satılan ahşap bahçe mobilyaları tercih ederek, star bir parça ile dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tekli bahçe mobilyaları fiyatları oldukça uygundur.

Sık Sorulan Sorular

Artık her balkon bahçe ve havuz başında görmeye alışık olduğunuz ahşap bahçe masası modelleri arasında yer alan farklı tasarım detaylarına sahip ürünler bulunmaktadır. Dekorasyonu yükseltici bir tasarıma sahip olan bu modellerle alâkalı merak edilen sorular bulunmaktadır. Peki, bu sorular nelerdir?

1 – Ahşap Bahçe Masaları Kullanışlı mı?

Ahşap yapısı itibariyle dayanıklı bir malzeme olmaktadır. Bu malzemeden yapılan bahçe ve balkon masası modelleri, dış mekanlarda kullanışlı bir şekilde tercih edilebilir. Ancak temizliğine ve bakımına dikkat etmek önemlidir.

2 – Ahşap Balkon Mobilyası Kullanışlı mı?

Balkon veya bahçelerde çok daha fazla kullanılan ahşap mobilyalar, kullanışlı özellikler ile donatılmıştır. Özellikle güçlü iskelet yapısı ve dayanıklı bir malzemeden üretilmiş olması ahşap mobilyaları, bahçe ve balkonlarda plastik gibi diğer modellerden kullanışlı yapmaktadır.

3 - Demir Salıncak Modelleri Dayanıklı mı?

Genellikle geniş bir ağırlık taşıma kapasitesi olan demir salıncaklar, oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

4 - Mermerli Bahçe Şemsiyesi Fiyatları Neye Göre Değişir?

Mermer ayaklı bahçe şemsiyeleri fiyatlarını, pek çok kriter etkilemektedir. Şemsiyenin boyutu, özellikleri ve modelde kullanılan diğer malzemeler; fiyatların belirlenmesinde rol oynamaktadır.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı