En Şık 8 Kişilik Bahçe Masa Takımı Modelleri

8 kişilik bahçe masa takımı modelleri birbirinden farklı tasarımları ve renkleri ile dikkat çekmektedir. Divona Home zengin 8 kişilik bahçe masa takımı kataloğu ile sizi bekliyor!

Şık, modern, trendlere uygun ve rahat bahçe mobilyası modelleri, bahçe balkon ve teras kullanımı için idealdir. Aynı zamanda villa ve bahçeli evler içinde tasarlanan onlarca 8 kişilik bahçe masa takımı bulunmaktadır. Böylelikle kullanılacak alana göre kriterlerinizi göz önünde bulundurarak, eşsiz dekorasyonlara imza atabilirsiniz!

Divona Home En Çok Satan 8 Kişilik Bahçe Masa Takımı Tasarımları!

Birbirinden güzel ve zarif bahçe yemek masası takımı çeşitlerine Divona Home üzerinden sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı renkleri ile göz dolduran 8 kişilik bahçe masası modelleri arasında hemen hemen her tarzda uygun tasarımlar bulunmaktadır. Siyah, gri ve krem tonlarının yoğun olduğu 8 kişilik bahçe masa sandalye takımı modelleri şu şekildedir;

  • 8 Kişilik Masa Takımı Royal Koltuk + Maroon Masa Takımı
  • Astra Koltuk + Maroon  8 kişilik bahçe masa takımı
  • Eva Koltuk + Maroon Masa Takımı
  • Mono Bahçe ve Balkon Masa Takımı
  • Belmont Bahçe Masa Takımı

8 Kişilik Bahçe Balkon Teras Masa Takımı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Farklı kullanım alanlarına sahip olan bahçe balkon mobilyası çeşitleri kullanılacak alana eşsiz bir görünüm kazandırmaktadır. Doğru seçilen modeller dekorasyonların ambiyansına olumlu yönde fayda sağlamaktadır. Dış mekân dekorasyonlarıyla yaşam alanlarının hoş alanlara dönüşmesini sağlayan 8 kişilik bahçe masa takımı seçilirken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır.

Oluşturacağınız dekorasyonlarda sizin için özel olarak tasarlanan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ancak köşe takımı, oturma grubu, bahçe takımı, masa sandalye takımı ve diğer ürün gruplarının seçiminde dikkat etmeniz gereken hususlar şu şekildedir;

8 Kişilik Bahçe Masa Takımı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Detayları

Mobilya iskeleti

Genellikle dekorasyonlarda dış görünüş öncelik olmaktadır. Ancak ilk dikkat edilmesi gereken mobilyanın tasarımı değil ana üretim malzemesidir. Böylelikle uzun yıllar kullanılabilecek modellere sahip olma imkânı elde edebilirsiniz.

Doğru ölçüde seçilmesi

Balkon bahçe ve teraslar için mobilyalar farklı ölçülerde üretilmektedir. Dekore edeceğiniz alanın büyüklüğüne göre ürün gruplarını tercih etmelisiniz.  Bu noktada, 4, 6 ve 8 kişilik bahçe masa takımı modellerini dar alanlarda kullanabilirsiniz. Ancak geniş bir içeriğe sahip ürünleri ise daha büyük alanlarınız için tercih  edebilirsiniz.

 

UV koruması olup olmadığı

Bahçe dekorasyonunda tercih edilen  8 kişilik bahçe masa takımı modellerinin üst düzey performans göstermesi için, dış mekân koşullarına uygun bir şekilde tasarlanmış olması gerekir. Özellikle bu mobilyaların gün içerisinde güneş ışınlarına maruz kalacağı düşünülürse, bu noktada bir seçim yapılmalıdır. Yani dekorasyonda kullanılan ürünlerin UV korumasının olmasına dikkat edilmelidir.

Böylelikle bahçe dekorasyonları için bir mobilya satın alırken UV koruması olup olmadığı sorgulanmalıdır.

Genel dekorasyon uyumu

Dekorasyonlara uygun olarak tercih edilen 8 kişilik bahçe masa takımı, diğer mobilyalar ile eşsiz bir uyum yakalar. Böylelikle renk, tasarım ve diğer detayların bütünlüğüne dikkat ederek oluşturduğunuz dekorasyonlar, görünümü ile göz kamaştırır.

 

En Çok Tercih Edilen Bahçe Mobilyaları Hangi Materyalden Üretilir?

İlkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte dış mekân kullanımı artış göstermiştir. Özellikle keyifli anlarınıza eşlik edecek bahçe balkon masa sandalye seti, bu alanlar için en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

Dış mekân kullanımına uygun olan 8 kişilik bahçe masa takımı modelleri dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Üretim esnasında birkaç malzemenin birlikte kullanılarak üretildiği ürün grupları yerine; tek malzemeden faydalanarak üretilen modellerde vardır. Peki, bahçeler için tercih edilen mobilyaların ana üretim malzemeleri nelerdir? İşte, detaylar;

  • Günümüz koşullarında en çok tercih edilen ahşap, alüminyum, plastik ve rattan bahçe mobilyası çeşitleri olmaktadır.
  • Ana üretim malzemesi olarak kullanılan malzemelerin en temel özelliği, dayanıklı olmalarıdır. Dekore edilecek alanlar için uygun olan materyalin seçilmesi gerekir. Çünkü her bir materyalin dayanıklılık süresi ve dayanıklılık koşulları birbirinden farklıdır.
  • 8 kişilik rattan bahçe masa takımı dış mekân kullanımına en çok yakışan ürünlerden biridir. Ahşap bahçe mobilyaları ise ahşap türünün özelliklerine göre seçilmelidir. Özellikle ahşap malzemenin fırınlama aşaması kullanım süresi ile doğrudan orantılıdır.
  • Plastik 8 kişilik bahçe masa takımı modelleri de dayanıklılık seviyesi yüksek olan ürünler arasındadır. Ayrıca bu mobilyalar uygun fiyatlı olmalarıyla da dikkat çekmektedir. Balkon masa sandalye takımı ucuz seçenekler için plastik mobilyaları inceleyebilirsiniz.

Bahçe Masa Takımı Modelleri ve Ucuz Bahçe Mobilyaları Fiyatları

Birçok farklı malzeme kullanılarak üretilen bahçe mobilyalarında, fiyat konusu değişiklik göstermektedir. Bahçe mobilyalarının kullanım alanları, dekore edilecek alanların ölçüleri, fiyatlarıyla yakından ilişkilidir. Uygun fiyatlı 8 kişilik bahçe masa takımı modelleri tercih etmek istiyorsanız, plastik, alüminyum ve rattan malzemeden üretilen modelleri tercih edebilirsiniz.

Divona Home balkon masa sandalye fiyatları tercih edeceğiniz modele göre değişiklik göstermektedir. Elbette ürünlerin üretiminde kullanılan malzemenin fiyatı üzerindeki etkisi oldukça büyüktür. Siz de bir mobilya seçimi yaparken, bu durumu göz önünde bulundurmalısınız!

Divona Home kampanya dönemlerini takip ederek; beğendiğiniz ve site bazında çok satanlar olarak satışa sunulan ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. En trend bahçe mobilyaları ve avantajlı fiyat seçenekleri Divona Home’da sizleri bekliyor!

8 Kişilik Bahçe Masa Takımı Fiyatları

Tekli ya da çoklu içeriklere sahip bahçe mobilyası fiyatları, seçilen takım modeline göre değişen fiyat seçeneklerine sahiptir. Uygun fiyatlı 8 kişilik bahçe masa takımı sahibi olmak istiyorsanız, mutlaka kampanyaları takip etmelisiniz. Böylelikle kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olma imkânı elde edebilirsiniz.

Divona Home 8 kişilik bahçe masa takımı modelleri ₺19.823,79’den başlamaktadır. Ürünlerin üretildikleri materyal, tasarım detayları ve set içerikleri, fiyatlarının değişmesinde etkilidir. İhtiyaçlarınız ve dekorasyonlarınızı göz önünde bulundurarak en doğru ürüne sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Divona Home; 8 kişilik bahçe masa takımı, masa sandalye setleri, köşe takımları, oturma grupları ve  koltuk takımı modelleri hakkında detaylar merak edilmektedir. İşte, ürün gruplarına dair en sık sorulan sorular!

1 – Masa Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bahçe, balkon ve mutfak için masa takımı alırken mutlaka kişi sayısına dikkat etmeniz gerekir. Yemek masası kişi sayısına göre ayarlanmalıdır. Bu noktada 12, 6, 4 veya 8 kişilik bahçe masa takımı seçenekleri arasından bir tanesini seçebilirsiniz. Aynı zamanda seçeceğiniz masanın kaliteli, çok amaçlı, sağlam yapıda ve kolay temizlenebilir olmasına da dikkat etmelisiniz.

2 – Mutfak Masa Sandalyesi Nasıl Olmalı?

Mutfak için masa takımları seçimlerinde ideal ve standart ölçüler tercih edebilirsiniz. Bu doğrultuda genişliği en az 45 cm ve derinliği en az 44 cm olan sandalyeler mutfaklar için idealdir. Masa boyutları ise aile bireyleri veya misafirler düşünülerek seçilmelidir. 12 ve 8 kişilik bahçe masa takımı modelleri en sık tercih edilen ürünler arasındadır.

3 – Mutfak Masası Sandalye Takımı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Masa sandalye modelleri seçerken mutlaka ihtiyaç duyduğunuz kriterler ön planda olmalıdır. Bir bahçe takımı veya iç dekorasyon için mobilya seçiminde en önemli kriter, ihtiyaca karşılık verebiliyor olmasıdır. Masanın kare, dikdörtgen veya katlanır masa olması, sandalyelerin genişliğinin doğru ölçülerde olması tercih edeceğiniz diğer kriterler arasındadır.

4 – Mutfak Masası Malzemesi Ne Olmalı?

Bahçe ve mutfak için 8 kişilik bahçe masa takımı seçerken üretiminde kullanılan materyal göz önünde bulundurulmalıdır. Genellikle mutfaklar için tercih edilen ürünler arasında yer alan modeller;  alüminyum iskelete sahip veya rattan ürünlerdir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı