4 Mevsim Konforlu Bodrum Balkon Mobilyası Modellerinin Adresi!

4 Mevsim Konforlu Bodrum Balkon Mobilyası Modelleri!

Bodrum balkon mobilyası bulunduğu mekana estetiklik katan modellerden oluşmaktadır. Şehrin yapılaşma yoğunluğu kişileri balkonlara bahçelere sevk etmektedir. Açık havada vaktini geçirmek isteyenlerin balkon dekorasyonuna önem vermesi son zamanların araştırma konularından biridir. Balkon büyüklüğüne göre mobilya seçimi de bir o kadar düşündürücü hale gelmiştir.

Genellikle balkon dizaynında klasikleşmiş olarak masa ve sandalye takımı kullanılır. Bununla birlikte düzenli bir yerleşim sağlanırsa mobilya seçeneklerini arttırmak mümkündür. Bodrum balkon mobilyası türlerinden 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller mevcuttur. Isıya neme yağışa dayanıklı, temizlenebilen mobilyalar balkonlarınızı yaşam merkezi haline getirmektedir.

 

Bodrum Balkon Mobilyası ile Balkonlarda Vakit Geçirmek Çok Zevkli!

Okunulan kitabın zevkini, içtiğiniz çayın kahvenin lezzetini arttırmak bulunulan ortamla bağlantılıdır. Bir de konforunuz yerindeyse mis gibi temiz hava eşliğinde geçirilen vakitler paha biçilemez. Havaların ısınmasıyla birlikte balkon sezonu açılmış, ev içerisinde geçirilen zamanlar yarıya düşürülmüştür. İşin yorucu stresi, trafik yoğunluğunun verdiği yorgunluk açık havalara yönelimi daha da arttırmaktadır.

Bahçe balkon düzenlemesine önem verilmesi misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz güzel bir mekanı sizlere sunacaktır. Bodrum balkon mobilyası keyifli sohbetlerin yapılacağı balkonunuzda şıklığı ve rahatlığıyla beğenerek kullanacağınız ürünler arasında olacaktır. Size düşen sadece tarzınıza ve balkonunuza uygun modeli seçerek keyifli zamanlar geçirmektir.

 

Ahşap Bodrum Balkon Mobilyası Masa Sandalye Takımı

Ahşaptan yapılmış bu ürün her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalitede üretilmiştir. Gürgen ya da kayın ağacı türünden imal edilmiştir. Bu sebeple sağlamlığı ve uzun ömürlü olduğu kesinlik kazanmaktadır. 2 sandalye ve 1 masadan oluşmaktadır. Balkonunuzun küçük olması durumunda rahatlıkla kullanabileceğiniz bahçe mobilyası çeşididir.

  • Masa ve sandalye katlanabilirdir. Bu sayede istediğiniz an toparlayıp kaldırabilir, kendinize ekstra alan edinebilirsiniz.
  • Dış mekanlarda kullanım sağlamak amacıyla su bazlı boya ve su bazlı cilalama işlemleriyle son halini almıştır.
  • Bodrum balkon mobilyası kanserojen maddeler içermediğinden çocukların kullanımında da bir sakınca görülmemektedir.
  • Sadece balkonlarda değil, pikniklerde de yanınızda götürebileceğiniz pratik kullanım sağlayan bir üründür.
  • İstendiği takdirde cafe restaurant, bahçelerde kullanılabilmektedir.
  • Kullanıldığı gürgen ağacı silinebilir ve ihtiyaç duyulduğunda yeniletmeye açıktır.
  • Bodrum balkon mobilyası üzerinde kullanılan vida ve perçin uygulaması kalite sağlaması sebebiyle uzun ömür vaat eder.

 

Bodrum Balkon Teras Bahçe Köşe Takımı

Ahşap zarafetini tekrar gözler önüne seren Bodrum balkon mobilyası büyük balkonlara uygun bir modelle karşınızdadır. Ahşap kasa üzerine konfor sağlayan minder ve yastıkları sayesinde balkon, teras oturmalarından vazgeçemeyeceksiniz. Balkon mobilyası denince akla ilk gelenlerden biri olan köşe takımları şıklığı ile tatil havasını balkonlarınıza taşıyacaktır.

 

Capri Bodrum Rattan Bahçe Balkon Salıncağı

Günün yorgunluğunu sakin kafayla yalnız atmak isteyenlerden misiniz? Bodrum balkon mobilyası balkon salıncağı tam da size göre… El işçiliğiyle üretilen bu ürün kolay temizlenebilen minderlere sahiptir. Tüm hava şartlarına oldukça dayanıklıdır. Haşera ve mantar tutmamakla birlikte aşınmalara karşı korunaklıdır. Suya neme UV güneş ışınlarına dayanıklı oluşu uzun süre kullanım sunmaktadır.

Capri bahçe balkon salıncağına Divona home üzerinden sahip olabilirsiniz. Birbirinden kaliteli ve konforlu balkon takımları için sitesini ziyaret edebilirsiniz. Wintech teknolojisiyle üretilen Bodrum balkon mobilyası özel anlarınızın kurtarıcısı olacak, şıklığıyla balkonlarınıza renk katacaktır.

 

Bodrum Masa Takımı

Bodrum masa sandalye balkon takımları 1 adet masa ve 6 adet sandalyeden oluşmaktadır. Alüminyum iskelete sahiptir. Dış mekana her durumda uyum sağlayacak elektrostatik toz boya ile kaplanmıştır. İskeletinin paslanmaz özelliği ile kullanım uzun ömürlü olmaktadır. Kaliteli Bodrum balkon mobilyası hafifliğiyle büyük avantaj sağlamaktadır.

 

Balkon Bahçe Mobilyası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Havaların ısınması ılık esen rüzgarın verdiği tatil havası başlangıç olarak teras bahçe balkon sezonunu açmaktadır. Şehrin kalabalığına karışmamak için balkonlarında keyif sürmek isteyen aileler balkonlarının elverdiği şekilde düzenleme yapmaktadır. Bodrum bahçe mobilyaları bu isteklerinize karşılık verecek modeller sunmaktadır.

Ürün seçiminde yapılan yanlışlar kalitesiz malzemeyle yapılmış mobilyalarla karşılamanıza sebebiyet verebilir. Bu nedenle mobilya seçimlerinde dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Bu durumlar göz önüne alındığında yıllarca yıpranmadan, çürümeden kullanacağınız mobilyalara sahip olabilirsiniz. Bodrum balkon mobilyası alırken;

 

Ahşap Ürünlerde

Ürünün ağırlığına ve kullanılan ağaç tipine dikkat ediniz,

 

Kalınlık

Yeterince kalın olmayan ahşap ürünler uzun ömürlü olmayacaktır,

Bodrum Balkon Mobilyası Ağaç Türü

Gürgen ya da kayın ağacı olmalıdır,

Malzeme

Ahşapta kullanılan vida ve perçin elemanları kaliteli olmalıdır.

 

Bahçe Balkon Teras Mobilyası Seçerken Bunları Göz Ardı Etmeyin!

Balkon ve bahçelerinizi güzelleştirecek ürünler gün geçtikçe çeşitlilik kazanmaya devam ediyor. Görünümüyle dikkat çeken mobilyalar sadece bu özelliğiyle dikkate alınmamalıdır. Mobilyalarınızdan uzun süre faydalanmak istiyorsanız bu kuralları dikkate almanın faydası olacaktır. Aksi takdirde balkonlara büyük gelen, çabuk yıpranmış ürünlerle karşılaşmak an meselesidir.

  • Kullanılacak alanın (teras bahçe balkon) ölçüsünü alarak işe başlayın,
  • İhtiyaçlarınızı ön plana çıkaran bir liste hazırlayın,
  • Ürünün malzemesine dikkat edin, uzun ömürlülük için en önemli esastır,
  • Hava koşullarına dayanıklılığını araştırın,
  • Balkonunuzun kullanım alanına uygun Bodrum balkon mobilyası tercih edin.

Çeşitli ürün yelpazesi ile kaliteden ödün vermeyen Divona Home memnuniyet güvencesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Divonahome.com site üzerinden gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapabilirsiniz.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı