Her Yaza Damga Vuracak Şemsiye Seçenekleri

Büyük Şemsiye Ölçüleri Nelerdir?

Doğru dış mekân şemsiyesini seçmek gerçekten sinir bozucu olabilir. Evinize, ortamınıza, mali durumunuza ve eğilimlerinize bağlı olarak dikkate alınması gereken çok sayıda faktör vardır. Alacağınız bazı tavsiyeler bahçe şemsiyeleri stilleri, malzemeleri ve bileşenleri hakkında bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Büyük boy şemsiyeler genel itibari ile 2 metre çap genişliğinde başlayarak 4 metre büyüklüğe kadar yapılabilir. Üretimi tamamen kullanılacak yere göre istenilen bu şemsiyelerin pek çok bir birinden farklı türleri bulunmaktadır.

 

En İyi Bahçe Şemsiyesi

Çocuk odası şemsiyesi satın alırken dikkate alınması gereken birkaç önlem vardır. Bu yönergeler ihtiyaç ve isteklere göre değişmekle birlikte temel standart, gençlerin şemsiyesinin nerede kullanılacağıdır. Kullanılacak mekânın bina planı, içeriden dışarıya düzgün bir hareket sağlamalıdır. Mobilyanın ötesinde gösterişli bir şekilde kullanılan şemsiyeler, stil ve konfordan ödün vermeden doğadaki değeri görmenizi sağlar. İlkbahar ve yaz aylarında kullanılacak şemsiyeler genel olarak havuz dışında veya havuz başında kullanıma uygun olmalıdır. Uzaktaki ailenizi ve misafirlerinizi serin tutmak ve onları güneşten korumak için daha büyük bir gizli alana ihtiyacınız olacaktır. Bu çok sayıda amaç göz önüne alındığında, bahçe şemsiyeleri sabit olanlardan daha güçlü bir yapıdadır.

 

Hangi Tarz Dış Mekân Şemsiyesi Size Uygun?

Bir bahçe şemsiyesi satın alırken gerçekten vermeniz gereken ilk karar, şemsiyenin tarzıdır. Şemsiyenin kullanılacağı alanla ilgili kısıtlamalarınız, mobilya planınız ve kullanım şekliniz hangi tarzın size uyacağını belirleyebilir. Tabii ki, bu kadar çok unsuru göz önünde bulundurduktan sonra bile, seçeceğiniz şemsiye modeli kesinlikle zevkinize kalmıştır. İncelenecek çok çeşitli bahçe şemsiyesi modelleri de vardır.

 

Piyasadaki En İyi Şemsiyeler Hangileridir?

Piyasada birçok seçenek olmasına ve çok ucuz şemsiyeler bulabilmenize rağmen ihtiyacınız olan direnci iyi bir şemsiye almanızdır. Bu nedenle, dayanıklı bir şemsiye satın alabilmeniz için önceden kısa bir araştırma yapmanız önerilir.

G4Free ultimate golf şemsiyeler; Bu şemsiyeler büyük boy 120 cm kanopiye sahip çok dayanıklı şemsiye modelleridir. Çok şık bir tasarıma sahip olduğu için günlük hayatta hiç zorlanmadan kullanılabilir. Aynı zamanda çok dayanıklı bir çerçeveye, otomatik açılma mekanizmasına ve çok rahat bir EVA tutuşa sahiptir.

Kapüşonlu 210T sünger kumaştan yapılmıştır, çok hafiftir ve suya karşı oldukça dayanıklıdır ve SPF 50+ güneş koruma sunar. Çerçevesi rüzgâra kolay kırılmadan dayanacak şekilde sertleştirilmiş çelikten yapılmıştır. Rüzgâr geçirmez ve şemsiyeyi her koşulda yönetilebilir tutan çift katmanlı bir tasarıma sahiptir. Otomatik açma fonksiyonu sayesinde bir düğmeye basarak gecikmeden açabilir ve kendinizi yağmurdan tamamen korumaya hazır olabilirsiniz.

Bu modelin birçok olumlu eleştirisi vardır ve alıcılar bu çok iyi bir şemsiye, oldukça dayanıklı ve suyu kumaştan akıtıyor şeklinde yorum yapıyor. Öte yandan, kullananlar çok büyük ve dayanıklı, malzemesinin kalitesinden dolayı biraz ağırdır ve rüzgârda kolay kolay devrilmez vurgusunu yapıyorlar. Sizi her an yağmurdan korumak için harika bir çözümdür.

 

Katlanır Kelınter Şemsiye Modelleri

300 T kumaş ve onu çok dayanıklı kılan bez kaplama ile donatılmış bir şemsiyedir. Ayrıca, hava koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır ve SPF 50+ güneş korumasına sahiptir, bu da sizi yalnızca yağmurdan değil güneşten de koruyabileceği anlamına gelir. Yapısı fiberglas ile güçlendirilmiş alüminyum çubuklardan yapılmıştır, bu nedenle kullanım sırasında rüzgâr sorun olmayacaktır. Bir tıklama ile orijinal şekline dönmesini sağlayan rüzgâr önleyici bir sisteme sahiptir.

Çok kompakt, sadece 480 gram ağırlığında, bu da onu günlük kullanım için ideal kılar, her yere götürülebilir. Sap tamamen kaymaz doğal ahşaptan yapılmıştır ve tek elle tutmayı kolaylaştıran ergonomik bir tasarıma da sahiptir. Kazaları ve düşmesini önlemek için bir bilek kayışı içerir, bu da kullanırken büyük güvenlik sağlar.

Bu model hakkındaki değerlendirmeler oldukça olumludur, özellikle dayanıklı çubukları çok zarif, çok kaliteli, sağlam ve iyi işlenmiştir. Ayrıca bu model şemsiyeler herhangi bir sırt çantası veya evrak çantasında taşımak için çok uygundur. Şüphesiz piyasada bulabileceğiniz en iyi seçeneklerden biridir ve ayrıca onu her yere götürmek için çok kompakt bir tasarıma sahiptir.

 

Royal XXL Şemsiye Modelleri

Alüminyum konstrüksiyonu ve 16 fiberglas çerçevesi ile çok rahat tutuşa sahip rüzgâr geçirmez şemsiye modelleridir. Şüphesiz çok iyi bir şemsiye ve hafif olduğu için herkes tarafından ağırlığını dert etmeden kullanılabilir. Düğmeli otomatik açma sistemine sahiptir ve kavisli ahşap sapı yürürken iyi bir tutuş sağlar.

Kişiyi yağmurlu günlerden kolayca korumak için 95 cm çapında bir açıklığı ile iki kişi için yeterince büyüktür. Omuz askılı taşıma çantası ile gelir, bu da taşımayı ve her yere götürmeyi çok kolaylaştırır. Ayrıca bu şemsiyeler 2 yıl garantilidir, bu nedenle oldukça kaliteli bir ürün olduğundan tamamen emin olabilirsiniz.

Bu modelin alıcıları, gerçekten güzel, yağmurda ıslanmıyor ve çok kaliteli olduğuna dair çok olumlu yorumlar yapıyor. Ayrıca, el ile kapanan ancak otomatik olarak açılan, çok büyük olmayan, oldukça hafif bir model olduğu belirtiliyor ve çok kaliteli bir şemsiye modelidir ve omuz askısı kılıfı sayesinde çok rahattır.

 

Ters Eono Şemsiye Modelleri

Çift kat hava alabilen ve su geçirmez kumaşa sahip olduğundan, verilen paranın karşılığını alabileceğiniz şüphesiz çok iyi bir seçenektir. Yüksek kaliteli galvanizli çelik direğe sahiptir ve nervürler reçine ile güçlendirilmiş fiberglastan yapılmıştır, böylece her türlü hava koşulunda mükemmel korumaya sahip olabilirsiniz.

Güneş ışınlarının cildinize zarar vermesini önleyecek SPF 50+ sayesinde UV ışınlarına karşı korumaya sahiptir. C şeklindeki tutamak, farklı şekillerde tutmanıza olanak tanır, böylece size en uygun olanı seçebilirsiniz. Çok az yer kaplar, bu nedenle evde olması idealdir ve çok çeşitli renklerde bulabilirsiniz.

Bu modeli satın alan kullanıcılardan "oldukça büyük, çift yüzeyli su geçirmez bir katmana ve çok güzel bir tasarıma sahip, şiddetle tavsiye edilir şeklinde çok sayıda olumlu yorumlar vardır. Öte yandan, ters açma mekanizmasının ideal olduğunu, çok dayanıklı olduğunu ve normal rüzgârlara rahatsızlık duymadan dayandığı belirtilir. Dikkate alınması gereken diğer bir özelliği de kılıfı sayesinde taşıması rahat ve kolayca kolunuza asabilirsiniz.

 

Şemsiye Zomake TM0052A Modelleri

Bu, tamamen su geçirmez olan 190T su geçirmez kumaşa sahip çok kaliteli bir şemsiyedir. Bu kumaşlar, kullanımdan sonra şemsiyenin kolayca kurumasını sağlar ve sizi hem yağmurdan hem de güneşten korumak için mükemmeldir, bu da onu her zaman harika bir şemsiye haline getirir.

EVA'dan yapılmış yumuşak ve kavramayı kolaylaştıran ergonomik bir tutamağa sahiptir. Ek olarak, çift katmanlı bir tasarıma ve ona mükemmel rüzgâr direnci sağlayacak 8 nervürlü güçlendirilmiş bir çerçeveye sahiptir. Omuzunuzda taşımanıza imkân verecek pratik taşıma çantası ile oldukça hafif ve portatif bir modeldir. 120 cm boyutu, her koşulda her zaman mükemmel yağmur koruması elde edebileceğiniz anlamına gelir.

Alıcıların bu model hakkındaki yorumları çok olumludur. Yağmur yağdığında herhangi bir yere sorunsuz gitmeyi sağlayan büyük  şemsiye olduğunu garanti edilir. Ayrıca, rüzgârın çok kuvvetli estiği şiddetli yağmur günlerinde bu şemsiye şiddetle tavsiye edilir. Kaliteli malzemeleri ve 2 kişinin sığabileceği büyük boyutu ile büyük dirence sahiptir.

 

Eono Golf Şemsiye Modelleri

Paranızın tam karşılığını veren ve mükemmel dayanıklılığa sahip bir şemsiye modelidir. Çift kumaş havalandırma sistemine ve giymeyi çok rahat hale getiren kauçuk bir kavramaya sahiptir. Otomatik açma mekanizması, yağmur yağdığında hızlı bir şekilde açmanızı sağlar. Kılıf, su geçirmez olan 190T ipek polyesterden yapılmıştır.

Ayrıca SPF 50+ sayesinde güneşin UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Çok hafiftir ve oldukça hızlı kurur, bu nedenle onu kullanırken sorun yaşamayacaksınız. Esnek yapısı sayesinde şeklini korur ve fiberglas iskeleti sayesinde rüzgârda bükülmez. Kulpu sayesinde kullanırken büyük rahatlık yaşayabilir ve bir düğmeye basarak açabilirsiniz.

Bu modelin alıcıları, ihtiyaçları karşılıyor, çok iyi ve çift kumaşı sayesinde rüzgâr darbelerine mükemmel şekilde direniyor şeklinde olumlu eleştirilerde bulunmuştur. Ek olarak, en küçük boyutun oldukça geniş olduğunu, kapak biraz zayıf olmasına rağmen rüzgâr için açıklığın oldukça iyi çalıştığını" garanti ediyorlar. Bu modeli 3 farklı boyutta bulabilir ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Samsonite Rain Pro Çubuk Şemsiye

Bu, ergonomik olarak tasarlanmış ve her yere götürmesi kolay, çok kaliteli bir şemsiye modelidir. Kullanılmadığı zaman kolunuza rahatça asabilmenizi sağlayan kavisli bir tutamağa sahiptir ve her yere taşınmasını çok daha rahat hale getirir.

Yağmura karşı tamamen su geçirmez hale getirmek için su geçirmez bez kaplamalı yüksek kaliteli bir kumaşa sahiptir. Toplam çapı 103 cm'dir, bir kişi için uygundur ve iyi rüzgâr koruması sağlar. Bu model rüzgâra karşı büyük direnç sağlamak için 8 destek teli ile yapılmıştır.

Bu modeli satın alan müşterilerden kaliteli şemsiye, hafif ve normal ölçülerde olduğu için kullanımı zor değil” şeklinde pek çok olumlu yorum gelmektedir. Öte yandan çok çabuk kuruduğunu, kumaşının çok iyi olduğunu ve sticklerin oldukça dayanıklı olduğu söylenebilir. Şüphesiz, dikkate alınması gereken bir modeldir.

 


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı