Yaz Sezonuna Divona Home Alüminyum Katlanabilir Şezlong Esintisi

Alüminyum Şezlong Suya Dayanıklı Mıdır? 

Alüminyum şezlonglar ihtiyaç duyulan tüm alanlarda kullanılmaktadır. Su geçirmezlik özelliği olmadığı için aşınma ve yıpranma önemsizdir. Alüminyum, cam kenarlarında, kapı aralıklarında, radyatör kaplamalarında ve birçok yerde kullanılmaktadır. Örneğin, büyük bir su deposu, su taşırken çok fazla basınca sahip olabilir. Çünkü alüminyum folyo, tanktaki suyu düzenlemek için bir koruma maddesi görevi görür. Alüminyum kaplama hem görsel hem de sağlık açısından oldukça faydalıdır. Alüminyum şezlonglar da yazın havuzu örtmek için kullanılabilir. Özellikle sıcak yaz günlerinde havalandırılan alanlar için önemli miktarda fiksasyon sağlar. Alüminyum şezlong kolayca katlanabilir ve tatil yerlerine taşınabilir. Malzemesi birçok alanda bir düzeltme görevi görür. Bronzlaşma yatakları ürün olarak her yere taşınır.

 

Alüminyum Yatar Modeller

Birden fazla model alüminyum şezlong ile birlikte gelir. Gerektiğinde her yerden satın alınabilir. Piknik, hastane, tatil, aile, bahçe, kır ve benzeri alanlarda kullanımı kolaydır. Ne kadar ağır olursa olsun herkesi taşıyabilir. Çünkü alüminyum yapısı sayesinde dayanıklıdır. Uzatılabilir ayakları ve değiştirilebilir minderleri ile herkese rahat bir şekilde oturma imkânı sunar. Ayakta siyah bir bariyer var. Siyah kısım plastik bir yapıya sahiptir. Plastik konstrüksiyonu sayesinde kaygan yüzeylerde zemine tutunur ve yolcuların yere düşmesini engeller.

 

Alüminyum Katlanır Şezlong Fiyatı

Alüminyum katlanır şezlong fiyatları aynı değildir. Fiyatlar da modele göre değişiklik göstermektedir. İnsanların fiyat konusunda kafası karıştırabilir. Çünkü standart seviyedeki fiyatlar daha çok satın alınabilir. Hem yaz hem de kış tüm alanlarda kullanımı kolaydır. Hayatınızı kolaylaştıran temel dış mekân koltuklarıdır. Basit ve güzel nakliyesi, uzun mesafelerde taşınmasını sağlar. Alüminyum çerçevesi sayesinde kırılmadan ve zarar görmeden oldukça rahat kullanılır. Böyle bir malzemeye sahip bir ürün, fırsat doğduğu sürece kaçırılmamalıdır. Çünkü başka bir zaman bulmak zor olabilir. Ürün diğer ürünlere göre kalitelidir. 

 

Alüminyum Şezlongların Kullanım Amaçları 

Sıradan sandalyelerle ayrılmak insan konforu açısından rahatsız edici bir durumdur. Alüminyum şezlonglarda durum göründüğü kadar zor değildir. Aksine, her şey çok uygun ve rahattır. Çünkü kumsalda oturan bir kişi ayaklarını bir şezlonga dayayabilir ve suda huzurla nefes alabilir. Vücudunun dinlendiğini ve yazın tatile çıkmanın keyifli olacağını hissediyor. Çünkü insanlar piknik alanında mangal yapabilir ve dışarıdaki sandalyelerde dinlenebilirler. Yatağın her iki tarafında bir destekler olur. Yaşlı insanlar kollarını desteğe dayayarak uyumak için uzanabilirler. Malzemeler kaliteli ve savrulup yere düşmez üretilmiştir.

 

Alüminyum Şezlongların Kullanımı 

Uzun yıllar boyunca kullanıldığı için günümüzde popülerliğini korumaktadır. En etkili uyku, güneşlenme ve dinlenme ürünlerinden biridir. Esnek yapısı sayesinde bel fıtığını ve sırt ağrılarını engeller. Kullanırken, insanlar tamamen dinlenmiş hissederler. Kişinin zevkine göre seçebileceği modeller vardır. Modellere göre seçim yapmak zor olabilir. İyi niyetli kişiler ayak tabanlarının rahatlığına ve boyutlarına göre satın alabilirler. Büyük, küçük ve orta olmak üzere toplam 3 çeşidi vardır. İnsanlar diledikleri gibi alışverişin rahatlığıyla rahat bir tatil sürebilmektedir. 

 

Şezlonglarda Kalite

Alüminyum şezlongların malzemesi, kalın metallerin bir araya gelmesi sonucu oluşur. Malzemenin kalitesi, düşük plastik kullanımından bellidir. Alüminyum şezlong içerik olarak yanmaz. Eskitme kısmı esnektir ve neredeyse 90 ila 180 derece arasında bir açıklığa sahiptir. Arabanın içine sığacak şekilde katlanabilir. Kolayca açılır ve anında yere iner. Zeminin kaygan veya pürüzlü olması önemli değil. Çünkü şezlong her türlü zeminle uyumludur. Şezlongların kullanımı çocuklar, yaşlılar ve tüm ebeveynler için uygundur. Çocuklar için daha fazla güvenlik önlemi olan türleri vardır. Fırsat kaçırılmadan önce elde edilebilir ve içeride saklanabilir.  Şezlonglar ilkbahar ve yaz bahçelerinin en çok değerlendirildiği dönemlerdir.

Bu süre zarfında evdeki herkes serinlemek ve özgürce yürümek için bahçeyi kullanır. İç mekânda pek çok aktivitenin yapılabildiği bahçeler, konukların daha sıcakkanlı olmalarına ve daha samimi bir atmosfer yaratmalarına da olanak tanıyor. Bahçeler kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, çay ve kahve zamanı, oyun zamanı, dinlenme zamanı ve daha fazlası için en iyilerden bazılarıdır. Bahçeler, daha rahat bir alan tasarlamak için çok sayıda mobilya ile dekore edilmiştir. Koltuk takımları, mobilya takımları, oturma grupları, bahçe salıncakları ve hamaklar bu bahçe mobilyalarından bazılarıdır. Bu ürünler bahçeden daha iyi yararlanmak ve her aktiviteye özel ortamlar oluşturmak için kullanılmaktadır.

Bahçe masa ve sandalyelerinden biri olan dış mekân oturma modelleri de bahçelerde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Şezlong seçenekleri havuz bahçesinde güneşlenmek ve sıcak havaların tadını çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır. Her ne kadar bahçe mobilyalarının bir parçası olsalar da şezlonglar da yazın sahile götürebileceğiniz ürünlerin bir parçası. Geniş kullanım alanı ile öne çıkan sedirler, tasarlandıkları malzemeler sayesinde oturma ve yatma rahatlığı sağlıyor. 

Güneşlenme modelleri, geniş stil seçenekleri ile dilediğiniz gibi güneşlenmenizi ve sağlar. Yazın en çok kullanılan ürünlerinden biri olan şezlong da çarpıcı tasarımı sayesinde modern ve zarif bir görünüm sunuyor. Ürünler fonksiyonellikleri sayesinde hem sandalye hem de bank olarak kullanılabilir. Özel yüzeyler, katlanır fonksiyonlar, havuz ve denizlerde kullanılabilen şişme modeller ve çok daha fazlası ile yaz ayları daha keyifli geçiyor. İlkbahar ve yaz aylarında en kullanışlı mobilya parçalarından biri olan açık havada güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Şezlong fiyatları da ürünün modeline ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

 

Şezlong Model ve Fonksiyonları

Şezlong tasarımı özelliğine göre farklı malzemeler tercih edilmektedir. Üründe kullanılan her malzeme, ürünün dayanıklılığını ve tarzını doğrudan etkiler. Daha kolay kullanım için hafif malzemelerle tasarlanan şezlonglar, tek bir yerde kullanmak isteyenler için daha ağır ve daha sert malzemelere sahiptir. Ürünler her seçeneği ile rahatlık, konfor, kullanım kolaylığı ve modern bir görünüm sunuyor. Şezlongların tasarımlarında genellikle ahşap, plastik ve demir malzemeler kullanılmaktadır. Yatma ve oturma yüzeyi minder, kumaş veya doğrudan ürünün ana malzemesi ile kaplanabilir. Plastik şezlonglar plajlarda ve kıyı bölgelerinde popüler ürünlerden biridir. Bu ürünlerin yüzeyini kaplayacak herhangi bir ped veya kumaş bulunmamaktadır.

Ayrıca, ürünün doğrudan uzanabileceği bir yatak da satın alabilirsiniz. Bu ürünler aynı zamanda yazlık evlerin bahçelerinde de rahat yatmak ve güneşlenmek için tercih edilebilir. Ahşap şezlonglar, dış mekân oturma alanı, yazlık veya havuzlu herhangi bir evin bahçelerinde sıklıkla kullanılan ürün seçeneklerinden biridir. Modern bir görünüm sunan ve doğallığı sayesinde her ortama uyum sağlayan ahşap şezlonglar, kırlentleri ve dinlenme alanları ile zengin bir tarz sunuyor. Ahşap şezlonglar da, gövdenin masif ahşap yüzeyinin engellenmemesi için genellikle vatka minderler tercih edilir. Bu minderler ürünün dinlenme ve oturma alanlarını tamamen kaplar. Dinlenme alanları ile örtüşen vatkalar, düğme detayları ile ürünün tarzına daha dinamik bir hava katmaktadır. Bu minderlerin içlerini doldurmak için pamuk, iplik ve sünger gibi malzemeler kullanılmaktadır. Bu nedenle otururken ve yatarken sizi rahatsız etmez ve daha rahat bir bronzluk sağlar. Metal materyal, ürünlerin ayak kısımlarında daha sık kullanılıyor. Aynı zamanda ürünlerin gövdeleri ve iskeletleri de metal materyalden tasarlanıyor. Oturma alanlarının ahşap ürünlerdeki gibi minderlerle daha rahat hale getirildiği metal şezlonglar, katlanabilir özellik de sunuyor.

Metal şezlongların ayakları, kuma kolayca saplanıyor ve havuz kenarlarındaki zeminlere sıkı bir biçimde tutunuyor. Böylece ürünler, uzanırken ve otururken oluşabilecek sallantıların en aza indirgenmesine yardımcı oluyor. Şezlonglarda kullanılan bu malzemelerin yanı sıra polipropilen, alüminyum, kayın, piton, polyester, rattan, akrilik, suni deri, kauçuk gibi birçok malzeme kullanılmaktadır. Tüm bu malzemeler sayesinde bahçe dekorunuza en uygun sandalye modelini seçerek yaz tatillerinizde rahatlıkla kullanabilir ve yanınıza alabilirsiniz. Çeşitli işlevler sağlayan malzemeler sayesinde güneşte yanma ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılar. 

 

Solaryum Yatakları Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şezlong seçerken bazı özelliklere ve ürün detaylarına dikkat edilmelidir. Bu ayrıntılar, daha yüksek ürün verimliliği elde etmeye ve ürün konforunu artırmaya yardımcı olur. Şezlong satın almadan önce öncelikle kullanacağınız alanı belirlemeniz önemlidir. Evinizin bahçesinde veya havuz başında kullanmak için şezlong ihtiyacınız varsa, daha dekoratif bir görünüme sahip ahşap şezlong ve minderli şezlongları tercih edebilirsiniz. Bu ürünler bahçeye getirdikleri doğal, şık ve zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda bahçenin doğasına uyum sağlayan ve diğer mobilyalarla bütünlüğünü koruyan ahşap dış mekân ve döşemeli dış mekân oturma grupları, zengin üslubuyla dikkat çekiyor. Alacağınız şezlongu gittiğiniz yerlere taşımak için katlanır ve portatif şezlongları tercih edebilir, tüm plaj, plaj ve kamp alanlarında kullanabilirsiniz.

Bu ürünler bir aracın bagajına kolayca sığdığı için öne çıkıyor. Şezlonglarınızı ve dış mekân şezlonglarınızı valizinizden çıkarmadan istediğiniz yere götürebilir, dilediğiniz yerde konaklamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ekstra konfor için yastıklı dış mekân koltukları da seçebilirsiniz. Minderi olmayan plastik bir tembel sandalye alırsanız, ürün için çıkarılabilir bir minder kullanabilirsiniz. Pürüzsüzlük, rahatlık ve modern bir görünüm sunan kumaş kaplı demir ayaklı şezlong modelleri de manevra kabiliyeti ve tasarımıyla insanların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan modeller arasında yer alıyor.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı