En Moda Berjer Modelleri

Berjer satın alırken bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı özellikler bulunur. Sadece şık görünümü nedeni ile bir ürün satın alınmamalıdır. Eğer aldığınız ürün size rahat hissettirmiyor ve ağrı yapıyor ise mutlaka ürünü değiştirmeli ya da iade etmelisiniz. Daha ihtiyaç odaklı alışveriş yaptığınızda hem bütçe kontrolünüzü sağlayabilir hem de beden sağlığınızı koruyabilirsiniz. Bu neden ile berjer seçimi yaparken kendinizi düşünmelisiniz. Aldığınız berjeri kullanırken kendinizi rahat ve özel hissetmelisiniz.

Evolin Berjer

Rahat görünümü, şık tasarımı ve yumuşak renkleri ile dikkat çeken Evolin berjer modeli sık sık tercih edilen bir üründür. 19 cm’lik ayak desteği, yumuşak ve rahatsız etmeyen süngeri ile vücudu da koruyan bir modeldir. Genişliği 73 cm, derinliği 80 cm ve yüksekliği ise 95 cm olan bu ürün ortalama bir berjer boyutlarına sahiptir. 2 yıllık garanti ile sunulan ürün, bir pencere önünde eminiz ki çok güzel duracaktır.

Loca Berjer

Hafif geriye yatan sırtı, bel desteği, yumuşak minderi ve rengi ile oldukça dinlendirici bir modeldir. Ayaklarının ahşap tonu ile oldukça uyumlu olan koyu gri – uzay grisi rengindeki berjer, son derece kullanışlıdır. İçine iyice yerleşebilir ve kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Bu nedenler ile birçok tüketici tarafından satın alınmıştır. 15 cm’lik ayak yüksekliği ile standart berjer yüksekliği sunan ürünün genişliği 73 cm, derinliği 80 cm ve yüksekliği ise 95 cm’dir.

Divya Tekli Berjer

Tekli koltuk olarak da geçen Divya berjer, güneş sarısı tonu ile dikkat çeker. Olduğu yeri aydınlatacak ve enerji getirecek olan ürünün ayakları ahşaptır. Oldukça rahat bir görünümü bulunur ve otururken istediğiniz pozisyonda dinlenebilirsiniz. Geniş minder ölçüsü ile dikkat çeken ürün ayrıca otururken rahat hissetmenizi de sağlar. Ayak yüksekliği 19 cm’dir genişliği 74, derinliği 84 ve yüksekliği ise 91 cm olarak belirlenmiştir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz bir modeldir.

City Siyah Tekli Berjer

 

Bir ofis koltuğu gibi görünmesi nedeni ile evlerde çalışma alanında, kütüphane bölümlerinde daha sık tercih edilir. Şık ve ciddi bir tarzı olan ürün son derece rahattır. Bu neden ile ofislerde de sıkça City siyah tekli berjer tercih edilir. Pofuduk minderi, uzun yastığı ve alçak kolçakları ile dik duruş imkanı da tanır. Ayak yüksekliği 18 cm’dir ve alıcılar isterse ayak rengini değiştirebilir. Satın almadan önce beyaz, siyah ve ahşap tonlarından bir ayak renginin istenildiğinin satıcıya bildirilmesi yeterlidir.

Berjerde Önemli Olanlar

Alınan berjerlerin öne çıkan en önemli özelliği, rahat oluşu. Otururken kişiyi sarması ve güvende hissettirmesi de önemli özellikleri arasında yer alıyor. Daha pofuduk ve hafif modeller tercih edilirken klasik modeller de satın alınmaya devam edilmiştir. Kullanım amacına uygun olarak berjer seçilmesi öne çıkar. Sadece dekor olarak kullanılacak olan berjerlerde, rahatlık son düşünülen özelliktir. Kollu berjer modellerinin yanı sıra kolsuz berjer modelleri de sık sık tercih edilir. Ayrıca kolları çıkarılabilen ve her iki tarza da hitap eden berjerler de bulunur.

Berjer Alırken Bilinmesi Gerekenler

Berjer seçiminde dikkat edilecek önemli hususlardan biri de ürünün neden alındığıdır. Bir ihtiyaç için mi alınıyor yoksa sadece dekor için mi kullanılacak gibi soruların yanıtlanması doğru modele ulaşmak için önemlidir. Adet olarak berjer alınabileceği gibi koltuk takımı içerisinde sunulan berjerlere de bakılabilir. Berjer alırken minderinin yumuşaklığı ve beli kavrayıp kavramaması gibi bilgilere de özen gösterilmelidir. Minder uzunluğu çok olan ürünlerde ekstra yastık satın alınarak sırtı desteklemek gerekebilir.

Yeni Sezon Koltuk Modellerinin Özellikleri

Yeni sezon berjer modelleri tüketicilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Şık tasarımları ve klasik görünümleri ile dikkat çeken modeller bulunur. Bunların yanı sıra ayak ölçüsü 5 cm ila 20 cm arasında değişen berjerler de bulunur. Genellikle yeni nesil berjerlerin ayak ölçüleri 15 – 20 cm olarak tasarlanıyor. Daha klasik modellerde ise 5 cm’e kadar düşebildiği görülüyor. Berjer seçimi yaparken eğer ayak ölçüsü problem oluyor ise uzatılması ya da kısaltılması da satıcıdan ya da üreticiden istenebilir.


Divona Home
WhatsApp Destek Hattı